Wethouder Annette Nijhuis is de lijsttrekker voor Leefbaar Haaksbergen bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. De partij is er trots op aan de verkiezingen te kunnen deelnemen met 'een onderscheidende lijst'; er staan twee nieuwe gezichten bij de eerste vier en drie vrouwen bij de eerste vijf. Momenteel zit LH met vier mensen in de raad.

Haaksbergen – De kandidatenlijst van negen personen is een mix van ervaring uit de huidige raadsfractie aangevuld met nieuwe gezichten. Van jong en ouder en van mannen en vrouwen.

Bedrijvigheid

De kandidatenlijst is afgelopen week vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is ook het verkiezingsprogramma kenbaar gemaakt. De partij maakt zich vooral sterk op de gebieden Economie & industrie, Platteland en Vrijetijdseconomie.

Kandidatenlijst

Na Nijhuis staat op plek 2 nieuwkomer André Hendriks. André is voormalig marktmanager in Haaksbergen. Op plek 3 staat Wim Nijhuis, in het dagelijks leven ondernemer. Wim is reeds raadslid en wil zich graag nog een periode inzetten voor de gemeente Haaksbergen. Op plek 4 staat de tweede nieuwkomer Wendy Engelmann. Zij is zelfstandig pedicure.

Op plek 5 staat Anja Cats, een ervaren raadslid en op plek 6 nieuwkomer Cor ter Braak, verzekeringsinspecteur en afkomstig uit Buurse.

Annette Nijhuis gaat de kar trekken. De leden vinden dat ze met haar inzet, kundigheid en no-nonsens aanpak heeft bewezen als wethouder haar mannetje te staan.

 

reageer als eerste